Menu

Entrées

Huîtres
Zeeuwse Creusen nr.3 Met vinaigrette en citroen , per stuk
  € 2.95
Anguille fumé en brioche € 15.50
Dikke gerookte paling op vers getoast brioche met crème fraîche, bieslook, haringkaviaar en citroen
Homard et Pata Negra € 17.00
Kreeft en Pata Negra met gegrilde watermeloen, romige geitenkaas, `homemade` ketchup en basilicum
Foie gras sauté au boudin noir € 17.00
Gebakken eendenlever met bloedworst, worteltjes in sinaasappelkaramel, pompoen en jus met spekjes
Préparé Americain aux langoustines
Tartaar Americain met langoustines in krokante tempura, sjalotjes, augurk en truffelmayo
  € 15.50

Les plats principaux

Poisson du jour
Vangst van de dag
Bouillabaisse Provençale € 24.50
Provençaals gerecht van diverse vis,schaaldieren en verse schelpjes, geserveerd met zijn eigen bouillon, croutons en rouille
Entrecôte au poivre € 26.00
Entrecôte (Grainfed, 200 g) met een klassieke pepersaus, gebakken grotchampignons en pastinaak
Cotelettes d'agneau grillées € 24.50
Gegrilde lamskoteletten met kruiden, eigen jus, crème van doperwtjes en munt en falafel
Sticky Shortrib € 23.50
In de oven gegaarde rundershortrib met een lakje van zoetzure tomaat en knoflook, lente ui en witte koolsalade

Fromages et desserts

Fromages € 11.50
Assortiment van diverse kazen met zoetigheid, gebrande noten
Misérable aux cerises € 9.95
Frans amandelbiscuit met Betuwse kersen, mascarpone en karnemelk-vanille sorbet
Mangue, ananas et noix coco € 9.95
Gekaramellisseerde ananas, kokos, mango en een sorbet van passievrucht
Chocolat € 9.95
Brownie met pecannoten, chocolademousse, verse frambozen en toffee