Menu

Entrées

Pain gris au beurre noisette
Vers afgebakken Pain Gris (400 g) met hazelnootboter
  € 4.50
Salade Niçoise € 10.00
Lekkere salade met verse tonijn, kruidendressing, scharreleitje, Franse boontjes, rode paprika en croutons
Terrine au foie gras € 12.00
Terrine van gemarineerde eendenlever met gerookte gans, rillette, gepocheerde vijg en briochebrood
Steak tartare à l'oeuf farci € 10.00
Superverse handgesneden steak tartaar, gevuld scharreleitje, cornichons, Savora mosterd en truffelmayonaise
Bisque au poisson
1 liter geurige kreeftensoep rijk gevuld met vis en gamba's Genoeg voor zeker 2 personen
  € 14.00

Les plats principaux

Bar de mer à la Chinoise
Verse zeebaarsfilet, in uw oven gestoomd, met gember-sojasaus, witte rijst, lente ui en shiitake ( Even in uw oven )
  € 12.00
Coq au vin € 9.75
Kippendijtjes in rode wijnsaus gestoofd met gerookt spek en groenten met aardappelmousseline ( Even in uw oven )
Courge musquée farcie ( Vega ) € 9.00
Gepofte pompoen gevuld met couscous, Thaise curry van kikkererwten, spinazie en pijnboompitjes ( Even in uw oven )
 

Fromages et desserts

Fromages
Assortiment van diverse kazen met zoetigheid, gebrande noten en passend brood
portion  € 6.00
Mousse au chocolat € 6.00
Mousse van pure chocolade met notencrunch, verse frambozen en PX siroop
Tarte au citron meringué € 6.00
Vers gebakken citroentaartje met meringue en passievrucht