Menu

Entrées

Fines de claires nr. 3
Met frambozenazijn, sjalotjes en citroen
  € 2.95
Saumon fumé € 14.50
Gerookte zalm, crème fraîche, wasabi-kaviaar, aardappel, desem croutons en Japanse radijs
Cocktail de crevettes grises € 15.50
Salade van Hollandse garnaaltjes en zoetwaterkreeft met tomaat, limoen, Vodka en Franse selderij
Terrine au foie gras de canard € 16.50
Terrine van gemarineerde eendenlever met gepocheerde vijg, compote van vossebessen, warme brioche en rillette van gans
“Carpaccio” de bavette grillé
Dun gesneden gegrilde runderbavette met chimichurrie, avocado, gepofte ui, gerookte mayonaise en broccolisalade
  € 15.50

Les plats principaux

Poisson du jour
Vangst van de dag, dagprijs
 
Cailles farcies au foie gras € 23.00
Met eendenlever gevulde kwarteltjes, Du Puy linzen, pompoen en jus met spekjes
Ris de veau au lard € 24.75
Gebakken kalfszwezerik en gelakt buikspek met lenteui, jus met zwarte peper en gestoofde prei
Entrecôte à la Béarnaise € 24.75
Gegrilde entrecôte, klassieke Bearnaise saus en jus
“Short rib” de boeuf braisé € 23.50
Zacht gegaarde runder short-rib met Oignons Monagasque, pastinaak en truffeljus
Frites maison
Dikke frieten met huisgemaakte mayonaise
portion  € 3.75

Fromages et desserts

Fromages
Assortiment van diverse kazen met zoetigheid, gebrande noten en passend brood
portion  € 11.00
Tarte tatin € 9.75
Frans appeltaartje met vers gedraaid vanille ijs, karamel saus, hazelnootjes en lavendel
Mousse au chocolat € 9.75
Mousse van pure chocolade met notencrunch en verse frambozen
Poire poché au vin rouge € 9.75
In rode wijn gepocheerde peer met specerijen roomijs, chocolade brownie en Banyuls siroop