Menu

Entrées

Huîtres
Zeeuwse Creusen nr.3 Met vinaigrette en citroen , per stuk
  € 2.95
Gaspacho au crabe € 15.50
Noordzee krab, gemarineerde tomaatjes, gazpacho, avocado, watermeloen en krokante Old Amsterdam
Coquilles st. Jacques € 16.50
Gebakken coquillles st. Jacques op venkelcrème met Zeeuws spek, geschaafde zomertruffel en beurre noisette
Terrine au foie gras de canard € 16.50
Terrine van gemarineerde eendenlever, tarte tatin van vijgen, macadamia, vijgen coulis en rillette
Steak tartare
Steak tartaar, krokante zwezerik, crème van gerookte eidooier, Champignons de Paris en zoetzuur
  € 15.50

Les plats principaux

Poisson du jour
Vangst van de dag
Filet de bar farci € 26.00
Gebakken zeebaars gevuld met spinazie en knoflook, gerookt spek, kreeftensaus en pastinaak
Chevreuil € 26.00
Hollandse reebok van onze jager, op 3 manieren bereid, met gerookte biet, cantharellen en mousseline
Ribeye grillé € 25.50
Sappige ribeye van de grill (250 g), beurre café de Paris, kalfsjus en gepofte aubergine
Suprème de volaille à la Provençale € 23.50
Gebakken maishoentje met Provençaalse kruiderij, parelgort-truffelrisotto en geroosterde groenten

Fromages et desserts

Fromages € 11.50
Assortiment van diverse kazen met zoetigheid, gebrande noten
Gauffre aux fruits € 9.95
Vers Luiks wafeltje met rood fruit, erbij geserveerd vanillesaus en geklopte crème fraîche
Sorbet au chocolat € 9.95
Chocolade sorbetijs, carpaccio van dadels, hazelnootcrème, framboos, nougatine en PX-siroop
Crème Brûllée € 9.95
Gebrande vanille-crème van sinaasappel en tonkabonen