Menu

Entrées

Grevelingen Creusen nr. 3
Met frambozenazijn, sjalotjes en citroen
  € 2.95
Saumon mi cuit à la façon Gravad Lax € 15.00
Schotse zalm, zacht gegaard en gemarineerd, mosterd-dille saus, cornichons, Japanse radijs en crème fraîche
Ceviche de thon rouge € 15.50
Tartaar van rode tonijn met kaffir limoen, Thaise curry, zoetzure komkommer en avocado
Terrine au foie gras € 16.50
Terrine van gemarineerde eendenlever met warme brioche, vijgencompote en rillettes de canard
Carpaccio de cerf
Dun gesneden gerookte hertenrug met truffel, kweepeer, beukenzwammetjes en een bitterballetje van hert en 5 spice
  € 15.50

Les plats principaux

Poisson du jour
Vangst van de dag, dagprijs
 
Cotelette de porc Ibericó € 19.50
Gegrild kotelet van Iberico met pompoencrème, jus de veau met rozemarijn en gepofte knoflook
Civet de lièvre € 26.00
Hazenrugfilet met hazenpeper, rode kool, Gieser Wildeman en en spruitencrème
Entrecôte à la Béarnaise € 24.75
Entrecôte van de grill met Provençaalse kruiden, Béarnaisesaus, jus en geroosterde groene asperges
Sappige fazantenborst met Elzasser zuurkool, aardappelmousseline, truffel en gebakken eendenlever € 25.00
Elzasser zuurkool met fazantenborst, het gekonfijte boutje, mousseline met hazelnootjes en eigen jus met karamel, tijm en meloesui
Frites maison
Dikke frieten met huisgemaakte mayonaise
portion  € 3.75

Fromages et desserts

Fromages
Assortiment van diverse kazen met zoetigheid, gebrande noten en passend brood
portion  € 11.00
Mousse au chocolat € 9.75
Chocolade mousse met pecannootjes, karamel, verse frambozen en knapperige pure chocolade
Tarte tatin aux poires € 9.75
Tarte tatin van peer met karamel, vanille ijs en crème fraîche
Sticky toffee pudding € 9.75
Goddelijk cakeje van dadels met toffee, gekonfijte tutti frutti en hazelnoten roomijs